Gröna staket

Det gröna staketet, naturligt vackert

Som namnet antyder hänvisar detta till avgränsningen av en trädgård, trädgård eller terräng. Människor väljer ofta ett staket, ett trästaket eller en stenmur. Men vad kan vara vackrare än de naturliga gröna staket. Oavsett om du gillar färgstarkt, naturligt, modernt snyggt eller varierat. En skiljevägg med växter, träd eller buskar är alltid ett bra val. Med dessa vackra gröna stängsel garanteras din integritet naturligtvis!

Vad menar du med gröna gränser?
Med det gröna stängslet menar vi staketet med växter, träd eller buskar. Här har du ett brett urval. Häckplantorna, klätterväxterna, bambu eller spalier är alla mycket lämpliga för detta. En viktig aspekt när du väljer rätt grönska är först och främst din smak. Staketets erforderliga höjd är också viktig. Detta för att förhindra möjlig insikt och för att säkerställa integritet.

Typerna av gröna gränser
Häckplantorna är särskilt lämpliga för grönt stängsel. Du kan välja vintergröna häckar, lövskydd eller blandade häckar. Exempel på dessa häckplantor är bok, bambu, privet, laurel, idegran, buksbom, barrträd eller murgröna. Träden i skifferform ger också ett naturligt skydd mot utsikten. Exempel på dessa spalier är ‘Red Robin’, Holm-ek, Swamp-ek och Leilinde. Den vintergröna busken, den portugisiska Cherry Laurel, bildar också en vacker häck. Slutligen kan du ha olika andra konstruktioner som ett stängsel, trästaketet, pergolan eller en vägg med klätterväxter. Det finns otaliga klätterväxter, men det viktigaste är murgrönan.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *